top of page
  • Writer's pictureAylin

ПЪТУВАНЕТО

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ : The New Life Health Group организира билети от всички авиолинии, така че да отговарят на вашия бюджет и план на пътуване.

ТРАНСФЕР: Спрямо начина на пътуването The New Life Health Group организира посрещане на пациентите и близките им на мястото на пристигане посредством специални трансферни автомобили. В зависимост от състоянието на пациентите ни, при нужда можем да осигурим и линейка. С цел безотказно изпълнение на вашите изисквания и нужди по време на пътуването, което започва с посрещането и пристигането ви в страната ни, служителите на The New Life Health Group ще бъдат с вас и ще ви подкрепят през цялото време.

НАСТАНЯВАНЕ : Още преди да сте започнали да планирате пътуването си The New Life Health Group ще ви предложи различни алтернативи за настаняване, така че най-добре да отговарят на вашите очаквания, като ви предоставяме нужната информация.

С оглед на вашия комфорт и сигурност работим с 4 или 5-звездни хотели, където можете да се почувствате удобно като вкъщи.


3 views0 comments
bottom of page